Categories: Υπουργεία

Γεροβασίλη σε Λοβέρδο: Δεν μίλησα ποτέ για μονιμοποίηση συμβασιούχων (βίντεο)

Να ξεκαθαρίσει τη θέση της, μέσω βίντεο, προκειμένου να αποδείξει ότι ποτέ δεν έχει μιλήσει για μονιμοποίηση συμβασιούχων, έσπευσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, απατώντας στις σημερινές αναφορές του βουλευτή της ΔΗΣΤ, στη Βουλή Αν. Λοβέρδου.

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωση του, το υπουργείο σχολιάζοντας την αναφορά του Ανδρέα Λοβέρδου, σε παλαιότερη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης με την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σημείωσε:

“Για ακόμα μια φορά ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, αναφέρεται στην Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης εν απουσία της στη Βουλή, παραθέτοντας ψευδή γεγονότα, που παραπλανούν την κοινή γνώμη.

Αυτή τη φορά ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατά τη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης στη Βουλή, είχε υπαινιχθεί μονιμοποίηση των συμβασιούχων.

Παράλληλα, υπογράμμισε επανειλημμένως πως η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης είχε αρνηθεί πρόταση του κ. Λοβέρδου και του κόμματος που εκπροσωπεί, για λύση του προβλήματος στο θέμα των συμβασιούχων στην καθαριότητα.

Ο κ. Λοβέρδος ψεύδεται και στους δύο παραπάνω ισχυρισμούς.

Η κ. Γεροβασίλη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, στην απάντηση της στις 30/03/2017, ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να χαρτογραφήσει όλους τους συμβασιούχους σε όλα τα υπουργεία, που είναι κατακερματισμένοι, ώστε σταδιακά να δώσουμε οριστική λύση στις πάγιες και διαρκείς ανάγκες που σήμερα αντιμετωπίζονται με συμβάσεις».

Όσο αφορά τον δεύτερο ισχυρισμό του κ. Λοβέρδου, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης όχι μόνο δεν έχει αρνηθεί πρότασή του για το συγκεκριμένο θέμα αλλά αντίθετα έχει καλέσει το βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να καταθέσει τις προτάσεις του ως έγκριτος νομικός που είναι.

Αδιάψευστος μάρτυρας όλων των παραπάνω αποτελούν τα πρακτικά της Βουλής ,καθώς και το βίντεο από τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης στις 30/03/2017, το οποίο βρίσκεται διαθέσιμο και στους λογαριασμούς του κ. Λοβέρδου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καλούμε λοιπόν τον Βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να ανατρέχει στο αρχείο του πριν εξαπολύσει ανυπόστατες κατηγορίες που βασίζονται σε αναληθή ή διαστρεβλωμένα κατά το δοκούν γεγονότα.

Σε κάθε περίπτωση, και όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, «η Βουλή είναι εδώ» και οι αρμόδιοι Υπουργοί είναι στη διάθεσή σας”.

Ακολουθεί το βίντεο

Recent Posts

ΟΕΝΓΕ: Αλληλεγγύη και έμπρακτη βοήθεια στον Τουρκικό λαό

Η ΟΕΝΓΕ εκφράζει την αμέριστη αλληλεγγύη της στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, που αυτή τη στιγμή χρειάζονται επείγουσα…

10 λεπτά ago

Εθνική μπάσκετ: Τα εισιτήρια για το Ελλάδα – Σερβία στα Άνω Λιόσια

Έχοντας “τσεκάρει” το εισιτήριό της για την τελική φάση της διοργάνωσης, η Εθνική μπάσκετ των ανδρών δίνει έναν τελευταίο εντός έδρας…

14 λεπτά ago

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Έκλεισε η Λεωφόρος Πάρνηθος

Διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ, στο ρεύμα προς Πάρνηθα, σύμφωνα με ανακοίνωση…

18 λεπτά ago

Αμηχανία Οικονόμου για Καραμανλή: Προσωπικό θέμα η υποψηφιότητά του

Για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η οποία έγινε στην…

24 λεπτά ago

Bόμβα: Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Πάνος Μιχαλόπουλος;

Στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Πάνος Μιχαλόπουλος. Την περασμένη εβδομάδα, η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε πως ο…

31 λεπτά ago

Αττική: 2.500 θέσεις εργασίας από 105 επιχειρήσεις

Συνολικά 105 επιχειρήσεις που προσφέρουν περισσότερες από 2.500 θέσεις εργασίας θα πάρουν μέρος στη 14η εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» που διοργανώνει…

35 λεπτά ago