Γεροβασίλη και Φωτίου με εργαζομένους του ΚΕΠ για αιτήσεις ΚΕΑ

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων στα ΚΕΠ θα έχουν αύριο, Τρίτη, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ενόψει της έναρξης της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Οι υπάλληλοι των ΚΕΠ γνωστοποίησαν ότι δεν θα εξυπηρετούν τους αιτούντες για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, από την 1η Φεβρουαρίου, οπότε αρχίζει η υποβολή των σχετικών αιτήσεων, επικαλούμενοι αδυναμία, λόγω μη εκπαίδευσής τους στην υποβολή των αιτήσεων.

Πάντως για το θέμα έχει εκδοθεί ΚΥΑ και έχει αποσταλεί εγχειρίδιο οδηγιών μέσω εγκυκλίου του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Εκτός από τα ΚΕΠ, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων υλοποιείται και μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας https://keaprogram.gr/, καθώς και από τις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΕΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΦΩΤΙΟΥ, ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΕΠ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!