γεωργιάδης-σε-σούπερ-μάρκετ-οι-αλυσί-1088131
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ | 08.12.2022 | 12:31

Γεωργιάδης σε σούπερ μάρκετ: «Οι αλυσίδες έχουν μπει σε έναν υγιή ανταγωνισμό μεταξύ τους»

Αυτοψία σε ακόμα ένα σούπερ μάρκετ για το «καλάθι του νοικοκυριού» πραγματοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός δήλωσε πως «το εορταστικό καλάθι» έχει προσθέσει τέσσερα προϊόντα: μοσχάρι, γαλοπούλα, βασιλόπιτα-τσουρέκι και σοκολάτα. Δεν βάλαμε κουραμπιέδες, μελομακάρονα. Ήταν δική μου απόφαση αυτή. Δεν ήθελα να δώσω ένα σήμα ότι πρέπει και αυτά τα παραδοσιακά γλυκά να τα παίρνουμε υποχρεωτικά από τα σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν πάρα πολλά ζαχαροπλαστεία, πάρα πολλοί φούρνοι που φτιάχνουν τόσο ωραία γλυκά και θα τα υποστηρίξουμε μέσα στις εορτές».

«Οι αλυσίδες έχουν μπει σε έναν υγιή ανταγωνισμό μεταξύ τους», τόνισε χαρακτηριστικά για τα σούπερ μάρκετ.

«Το καλάθι του Άη Βασίλη δεν θα είναι τσουρούτικο»

Με αυτή τη λογική έγινε και το καλάθι του Άη Βασίλη, καθώς, σύμφωνα με τον υπουργό, δεν χρειαζόταν να αγοράζονται τα παιχνίδια από το σούπερ μάρκετ. «Ο ενθουσιασμός που τα καταστήματα παιχνιδιών έχουν δείξει για το καλάθι του Άη Βασίλη είναι μεγάλος. Χθες μου έστειλαν τα πρώτα μέιλ με τα προτεινόμενα καλάθια. Όλος ο κλάδος των παιχνιδιών οριζόντια θα είναι στο καλάθι. Βλέπω όμως ότι το καλάθι θα έχει πολύ μεγάλη χαρά μέσα. Δεν θα είναι δηλαδή τσουρούτικο, θα έχει έχει πολλά πράγματα πολλά», σημείωσε.