Γεωργιάδης για συνδικαλιστές που εμπόδισαν ελεγκτές: Θα φύγουν από το ΕΣΥ

«Ζήτησα την επέμβαση της εισαγγελέως, οι αρχές βρίσκονται στο νοσοκομείο, ο έλεγχος διενεργείται με τη συνοδεία ΕΛΑΣ και εισαγγελέως, αλλά μετά τα γεγονότα έχουν επιστρέψει οι περισσότεροι εργαζόμενοι στις θέσεις τους. Ο Σύλλογος των Εργαζόμενων του νοσοκομείου έκανε τη φασαρία. Έχω δώσει ήδη εντολή να διενεργηθεί επείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το συμβάν» είπε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «Όλοι οι εμπλεκόμενοι στην παρεμπόδιση θα τεθούν αμέσως σε αυτοδίκαιη αργία, θα τεθούν σε διαθεσιμότητα και θα φύγουν απο το ΕΣΥ. Το ΕΣΥ δεν θέλει τέτοιους ανθρώπους, δεν τους χρειάζεται και δεν τους θέλει.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο Ά.Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ για την «κατάσταση ομηρίας» των Ελεγκτών Υγείας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας από συνδικαλιστές χαρακτηρίζοντάς το ως «ένα απίστευτο γεγονός».

«Ενα κλιμάκιο από δυο ελεγκτές πήγε στο νοσοκομείο όπου διαπίστωσε ότι παρά πολλοί εργαζόμενοι έλειπαν από τις θέσεις τους, Εξεγέρθηκαν οι συνδικαλιστές, απείλησαν με βιαιοπραγίες τους ελεγκτές, τους εμπόδισαν να συνεχίσουν τον έλεγχο τους, και τους εγκλώβισαν σε ένα σημείο του νοσοκομείου» τόνισε.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΕΣΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!