Φωτίου: Συνάντηση με εργαζομένους ειδικής αγωγής για καταβολή δεδουλευμένων

Συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων σε φορείς ειδικής αγωγής (Παμμακάριστος, Μαργαρίτα) και το Σωματείο Εργαζομένων σε Μονάδες, Ιδρύματα και Σχολεία Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ) πραγματοποίησαν σήμερα, Τρίτη 30 Μαΐου 2017, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, και ο Γενικός Γραμματέας Πρόνοιας, Δημήτρης Καρέλλας.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου «βρέθηκαν τα προβλήματα των εργαζομένων, όπως η πολύμηνη καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων περασμένων ετών (Παμμακάριστος) ή δεδουλευμένων τρέχουσας περιόδου (Μαργαρίτα).

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν ότι η διαδικασία της ενίσχυσης των φορέων από το Υπουργείο Εργασίας, μέσω των Περιφερειών, ισχύει κανονικά και ήδη καταβάλλεται προσπάθεια προκειμένου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες καταβολής των επιχορηγήσεων».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΦΩΤΙΟΥ, ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!