Φάμελος για συμβασιούχους: Μονιμοποίηση μέσω του ΑΣΕΠ

Πρέπει πολύ σύντομα να τελειώσουν οι διαγωνισμοί, μέσω ΑΣΕΠ, ώστε οι συμβασιούχοι των δήμων να μονιμοποιηθούν, δήλωσε στο focus fm Θεσσαλονίκης, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος.

«Aπαιτούνται αυτοί οι άνθρωποι – και θα πρέπει πολύ γρήγορα οι Δήμοι να τελειώσουν τους διαγωνισμούς –  για να τους κάνουν μόνιμης απασχόλησης. Αλλιώς δεν μπορεί να έχουμε ποιότητα ζωής στις πόλεις μας . Ορισμένες υπηρεσίες πρέπει να ενισχυθούν»

Ταυτόχρονα απαντώντας για το θέμα των προσλήψεων στο δημόσιο τομέα, επεσήμανε ότι «χρειάζονται εξειδικευμένα στελέχη πανεπιστημιακής μόρφωσης και ορθώς το έθεσε ο πρωθυπουργός, ώστε να επιστρέψουν οι νέοι μας από το εξωτερικό» και πρόσθεσε: «Μόνο για την κεντρικές υπηρεσίες του δικού μου υπουργείου απαιτούνται 100 εργαζόμενοι».

Παράλληλα ο Σωκράτης Φάμελλος έκανε γνωστό ότι σε λίγες ημέρες θα μιλήσει από τη Θεσσαλονίκη για την ανακύκλωση με αριθμούς και ποσοστά και όπως χαρακτηριστικά είπε «θα ζητηθούν ευθύνες και από την αυτοδιοίκηση».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΦΑΜΕΛΟΣ, ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!