ΕΣΡ: Δωρεάν η μετάδοση σποτ περιφερειών για κακοκαιρία

Δωρεάν είναι υποχρεωμένοι οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας, με απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ), να μεταδίδουν τηλεοπτικό μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας των περιφερειών και αφορά στην ενημέρωση των πολιτών για τα έντονα καιρικά φαινόμενα, την περίοδο 20/12/12-15/03/13.

Με το με αριθμό 76/04-01-13 επιστολή του ΕΣΡ προς τις περιφέρειες της χώρας (πλην Αττικής), «βάσει της απόφασης 381/17-12-12 του ΕΣΡ το μήνυμα χαρακτηρίστηκε ως κοινωνικό και χρήζει δωρεάν μετάδοσης… Το μήνυμα έχει διάρκεια 32 δευτερόλεπτα». Μάλιστα, καλεί τα γραφεία Τύπου των περιφερειών, να μεριμνήσουν «για την περιοδική μετάδοσή του από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της περιοχής τους».

Σύμφωνα με την 381/17-12-12 απόφαση του ΕΣΡ, «στο τηλεοπτικό μήνυμα πρέπει να αναγράφεται η να αναφέρεται αντιστοίχως ο φορέας που αιτείται τη μετάδοση του μηνύματος» και «να αναγράφονται με ευδιάκριτους αριθμούς τα τηλέφωνα επικοινωνίας, ενώ στο ραδιοφωνικό μήνυμα πρέπει να μεταδίδεται το τηλέφωνο επικοινωνίας μία φορά».

Να σημειωθεί πως όπως λέει το ΕΣΡ, επειδή ακριβώς είναι κοινωνικό μήνυμα, εκδίδεται -αφού προσκομισθούν οι δύο αποφάσεις του- μηδενικό τιμολόγιο στις περιφέρειες.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της Πολιτικής Προστασίας για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στο aftodioikisi Live.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΣΠΟΤ, ΔΩΡΕΑΝ, ΕΣΡ, ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!