Ερχονται 1.000 απολύσεις σε ΕΑΣ – ΕΛΒΟ – ΛΑΡΚΟ

Το μόνο προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης του 1,1 δισ ευρώ που εκκρεμεί είναι η αναδιάρθρωση σε ΕΑΣ-ΕΛΒΟ-ΛΑΡΚΟ όπως είπε χθες βράδυ ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς στη συνέντευξή του στο ΜΕΓΚΑ και τον Γ. Πρετεντέρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη συμφωνία με την Τρόικα για 1.000 απολύσεις οι οποίες θα προσμετρηθούν στο σύνολο των 4.000 απολύσεων που προβλέπονται μέχρι το τέλος του χρόνου με βάση τη μνημονιακή δέσμευση.

Στις αμυντικές βιομηχανίες απασχολούνται 2.200 εργαζόμενοι. Χθες διακινήθηκε μία πληροφορία ότι εμφανίστηκε ιδιώτης επενδυτής ενδιαφερόμενος για συμμετοχή στο σχήμα και ζήτησε όλα τα στοιχεία των εταιρειών για να ενημερωθεί. Η Τρόικα μέχρι τώρα επέμενε στο λουκέτο και επομένως στην απόλυση όλου του προσωπικού. Ο υπουργός Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος και η αναπληρωτής υπουργός Αμυνας Φ. Γεννηματά έχουν ταχθεί εναντίον των απολύσεων και αναφέρονται σε αναδιάρθρωση εν λειτουργία.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΤΡΟΙΚΑ, ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ, ΕΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!