Εργαζόμενοι Αποκεντρωμένων: «Καρφώνουν» συντονιστές σε Θεοδωρικάκο για μη έκδοση αποφάσεων

Την παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, ζητά με επιστολή της ΟΣΕΑΔΕ, προκειμένου να εκδοθούν άμεσα από τους Συντονιστές των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Μακεδονίας Θράκης και Κρήτης οι προβλεπόμενες αποφάσεις για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών εν μέσω πανδημίας.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ,

Μετά από τις σχετικές ΠΝΠ και εγκυκλίους που αφορούν την έκδοση Αποφάσεων για τα επιπρόσθετα επείγοντα μέτρα, ώστε να αποτραπεί η εξάπλωση του κορονοϊού, οι πέντε από τους επτά Συντονιστές, αν και με ολιγωρία προέβησαν στην έκδοση των σχετικών προβλεπόμενων Αποφάσεων για τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών.

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης κ. Ιωάννης Σάββας και η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Μ. Κοζυράκη, δεν έχουν προβεί στην έκδοση των σχετικών Αποφάσεων για την προσαρμογή της λειτουργίας των υπηρεσιών, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του κορονοιού. Αποτέλεσμα οι προϊστάμενοι των υπηρεσιών (Διευθυντές, Δασάρχες κλπ) να μην εξειδικεύουν τις αποφάσεις στο χώρο ευθύνης τους και οι υπηρεσίες να λειτουργούν σε πλήρη σύνθεση, με ότι αυτό συνεπάγεται. Η κατάσταση αυτή,  προκαλεί ανησυχία και αναστάτωση  στους εργαζομένους και στη λειτουργία των υπηρεσιών.

Μετά από τα παραπάνω ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας, για την υλοποίηση από τους δύο Συντονιστές των προβλεπόμενων στις σχετικές ΠΝΠ κ εγκυκλίους, ώστε να διασφαλιστεί η προστασία της δημόσιας υγείας και των εργαζομένων.»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΟΤΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΟΣΕΑΔΕ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΥΠΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]