Επίδομα 800€: Συνεχίζεται το πρόβλημα με το IBAN στο supportemployees.yeka.gr

Συνεχίζονται οι καταγγελίες αναγνωστών στο aftodioikisi.gr, οι οποίοι αναφέρουν ότι παραμένει το πρόβλημα με το IBAN της Τράπεζας του, όταν επιχειρούν να κάνουν την αίτηση για το επίδομα των  800 ευρώ.

Συγκεκριμένα το πρόβλημα υπάρχει, όπως είχε γράψει η aftodioikisi.gr,  όταν ο χρήστης πήγαινε να καταχωρήσει το IBAN της Τράπεζας του, εκεί του έγραφε «Λάθος μορφή IBAN (Α-Ζ, 0-9. «, )»

 Παρότι πολλοί δικαιούχοι επικοινώνησαν με τα Τηλ. Υποστήριξης ΣΕΠΕ, που υπάρχουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του supportemployees.yeka.gr, δεν βρέθηκε οριστική λύση.

Η λύση που προτάθηκε προσωρινά, όπως είχε ξαναγράψει η aftodioikisi.gr και έδειξε να λειτουργεί, ήταν, ο δικαιούχος να γράφει το IBAN του σε ένα word και από εκεί να το κάνει αντιγραφή και επικόλληση στο σημείο καταχώρησης του ΙΒΑΝ, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του supportemployees.yeka.gr.

Επειδή πλέον οι ημερομηνίες πιέζουν και η αγωνία εκατοντάδων πολιτών κορυφώνεται πρέπει να υπάρξει λύση άμεσα από το Υπουργείο Εργασίας. Επίσης πρέπει να δοθεί μια επίσημη απάντηση για τους ανθρώπους που τελικά δεν κατάφεραν να υποβάλλουν αίτηση για παρήλθε η ημερομηνία υποβολής της αίτησης βάσει του ΑΦΜ τους. «Τώρα πότε θα μπορέσω να το κάνω ξανά αίτηση αφού δεν μπορώ να μπω ξανά μέχρι 10 Απριλίου;», γράφει χαρακτηριστικά αναγνώστης της aftodioikisi.gr.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ, 800 ΕΥΡΩ, IBAN, PROTEINOMENA


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!