ΕΟΔΥ: Και άλλη παραίτηση ακολουθεί αυτή του προέδρου Παναγιώτη Αρκουμανέα - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back
Προσλήψεις στον ΕΟΔΥ και στα Εμβολιαστικά Κέντρα (έγγραφο)

ΕΟΔΥ: Και άλλη παραίτηση ακολουθεί αυτή του προέδρου Παναγιώτη Αρκουμανέα

Mε την παραίτηση του προέδρου του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα να αναμένεται από μέρα σε μέρα, ήδη μια άλλη αποχώρηση λαμβάνει χώρα στον Οργανισμό, καθώς παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ο αντιπρόεδρος, Χρήστος Κουρούσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του  ethnos.gr o αντιπρόεδρος του Οργανισμού υπεύθυνος για τα μη μεταδοτικά νοσήματα, Χρήστος Κουρούσης, ειδικός Ιατρός Εργασίας, ενημέρωσε τους αρμόδιους ότι παραιτείται από τη θέση του. Να υπενθυμιστεί ότι υπάρχει και δεύτερος Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, αρμόδιος για τα μεταδοτικά νοσήματα.

Βέβαια, όπως πληροφορείται το ethnos.gr, στην περίπτωση Κουρούση οι λόγοι παραίτησης είναι διαφορετικοί, καθώς ο αντιπρόεδρος φέρεται να αποχωρεί από τη θέση του για επαγγελματικούς λόγους. Να σημειωθεί ότι εργάζεται σε μάχιμη θέση σε μεγάλη ιδιωτική κλινική, ενώ κάποιες πηγές αναφέρουν ότι δε λάμβανε τον μισθό του Αντιπρόεδρου του ΕΟΔΥ αλλά τον είχε παραχωρήσει σε Σύλλογο ασθενών.

Συνεπώς, οι λόγοι στην περίπτωση της παραίτησης του άλλοτε Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Χρήστου Κουρούση είναι μάλλον διαφορετικοί σε σύγκριση με όσα φημολογούνται για τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα. Ο κ. Αρκουμανέας φημολογούνταν ότι επιδίωκε να μεταφερθεί σε θέση στο υπουργείο Τουρισμού στο πλευρό του στενού του φίλου Βασίλη Κικίλια.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως ότι ενώ εδώ και μέρες σέρνεται η φημολογία για παραίτηση Αρκουμανέα, ο ίδιος δεν έχει προβεί σε καμία δήλωση ενώ από την άλλη κυβερνητικά στελέχη αναζητούν ήδη νέο Πρόεδρο.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!