Εκπρόσωπος Κομισιόν: ‘’Επεξεργαζόμαστε τις νέες ελληνικές προτάσεις με μεγάλη προσοχή’’

Τις νέες επιπρόσθετες ελληνικές προτάσεις επεξεργάζονται με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή οι θεσμοί και τα τεχνικά τους επιτελεία, όπως δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, διαψεύδοντας παράλληλα δημοσιεύματα ξένων μέσων ενημέρωσης, που έκαναν λόγο για απόρριψή τους.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, στη χθεσινή συνάντηση του επιτρόπου Μοσκοβισί με την ελληνική αντιπροσωπεία (κ.κ. Παππάς, Τσακαλώτος) συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διάφορες προτάσεις, ενώ σήμερα το πρωί έγιναν και νέες εισηγήσεις από την ελληνική κυβέρνηση.

‘’Είναι σημαντικό να αναλυθούν όλες οι προτάσεις, δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι εργαζόμαστε στη βάση της δήλωσης της 20ης Φεβρουαρίου, που ορίζει και το πλαίσιο της διαπραγμάτευσης’’, συμπλήρωσε ο ίδιος, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν η πρόταση των θεσμών αποτελεί τη βάση των συζητήσεων, ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο «τραπέζι» πολλές προτάσεις, συμπεριλαμβανομένων αυτών που υποβλήθηκαν τώρα από την κυβέρνηση. Τις αναλύουμε με πολύ μεγάλη προσοχή’’.

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος, ανέφερε ότι οι επαφές θα συνεχιστούν σε τεχνικό και πολιτικό επίπεδο, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει συγκεκριμένες συναντήσεις.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΟΜΙΣΙΟΝ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΧΟΙΝΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!