Εκπαιδευτικοί: Από Σεπτέμβριο θα κτυπούν κάρτα

Την εγκατάσταση ηλεκτρονικής κάρτας σε όλα τα σχολεία από το Σεπτέμβριο για να ελέγχει την παρουσία των εκπαιδευτικών προαναγγέλλει με συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλος:  «Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια θα γνωρίζει το υπουργείο Παιδείας ποιός εργάζεται, που και πόσο»,  τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Αρβανιτόπουλος, προσθέτοντας ότι δεν μπορούν να στιγματίζουν τους Έλληνες εκπαιδευτικούς οι πολύ λίγες περιπτώσεις που βρίσκονται εκτός τάξης.

Παράλληλα ο υπουργός Παιδείας επιβεβαιώνει ότι το Σεπτέμβριο θα προωθηθούν οι μετατάξεις 4.933 εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ  προαναγγέλλει αλλαγές για τους αποσπασμένους στο υπουργείο και τα Δημόσια ΙΕΚ καθώς όπως σημειώνει, «έχουν επιλεγεί χωρίς κριτήρια».

Τέλος, διαβεβαιώνει ότι παρά την κατάργηση ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ και ΕΠΑΣ οι 13.165 μαθητές της σχολικής χρονιάς 2012-2013 που έχουν επιλέξει αυτές τις ειδικότητες «θα ολοκληρώσουν απρόσκοπτα τις σπουδές τους».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΚΑΡΤΑ, ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!