Εισηγήσεις στη Ρηγίλλης για διαγραφή Κουρούση - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
20
Ιανουάριος
Back

Εισηγήσεις στη Ρηγίλλης για διαγραφή Κουρούση

 Εξαιρετικά πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο της διαγραφής από το κόμμα της ΝΔ, του πρώην προέδρου της ΟΝΝΕΔ Χρήστου Κουρούση, μετά τη συμμετοχή του τελευταίου στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά στην περιφέρεια Αττικής.


Η Ρηγίλλης λέει ότι “ο κ. Κουρούσης δεν θα έπαιρνε τέτοια απόφαση μόνος του, πίσω του βρίσκεται η κα Μπακογιάννη, η οποία θέλει να αποδυναμώσει την υποψηφιότητα του Βασίλη Κικίλια“.

Γενικότερα η ΝΔ εκτιμά ότι η κα Μπακογιάννη στηρίζει τον κ. Δημαρά, προκειμένου να κόψει “αντί-μνημονιακές” ψήφους που διαφορετικά μπορεί να πήγαιναν στον υποψήφιο της ΝΔ.

Σχετίζουν δε την κίνηση του κ. Κουρούση με το ραντεβού που είχε η κα Μπακογιάννη με τον κ. Δημαρά στις 15 Σεπτεμβρίου και εκφράζουν ανησυχία ότι και άλλα κομματικά στελέχη προερχόμενα από την ΟΝΝΕΔ θα στηρίξουν τον ανεξάρτητο βουλευτή.

Από την πλευρά της κα Μπακογιάννη, οι συνεργάτες της απαντούν ότι, ” κάποιοι από τους πολιτικούς που έχουν σχέση με την κ. Μπακογιάννη στηρίζουν υποψηφίους της ΝΔ και κάποιοι άλλοι όχι. Τους ανθρώπους δεν τους έχεις με κολάρο για να τους καθοδηγείς”.

Λένε ακόμη ότι “δεν έχουμε καμία σχέση με την απόφαση του κ. Κουρούση. Επιπλέον η κα Μπακογιάννη δεν στηρίζει τον κ. Δημαρά”.

Αποδίδουν δε τα σχετικά σενάρια “στην σφαίρα της ανασφάλειας της Ρηγίλλης, που έχει ανάγκη να ανακαλύπτει παντού εχθρούς για να συσπειρώσει το κομματικό κοινό, που βλέπει με επιφυλακτικότητα ακόμη τις υποψηφιότητες αλλά και την πολιτική πρόταση του κ. Σαμαρά”.

Ο ίδιος ο κ. Κουρούσης μιλώντας στον “Αθήνα 9.84” τόνισε χαρακτηριστικά: «Εμένα δεν με έστειλε η κα Μπακογιάννη και κανείς άλλος στο ψηφοδέλτιο αυτό. Με έστειλαν ο τρόπος και οι επιλογές που έκανε το κόμμα μου». 

Επιπλέον, ανέφερε ότι τυχόν διαγραφή του θα τον στεναχωρήσει, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «από εκεί και πέρα υπάρχουν διαγραφές ουσίας και υπάρχουν και τυπικές διαγραφές. Στη ΝΔ με γνωρίζουν.Αυτό που έχω να πω είναι: ας αναρωτηθούν γιατί έφτασα να υποστηρίξω μια υποψηφιότητα διαφορετική από αυτή που υποστηρίζει η ΝΔ», πρόσθεσε. 

Αποκάλυψε τέλος ότι ακόμη ένα στέλεχος της ΟΝΝΕΔ έχει εκφράσει την επιθυμία να είναι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Δημαρά λέγοντας ότι «ο Νίκος Κόκκινος, ναι, εξέφρασε την επιθυμία να είναι».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!