Εγκύκλιος Γεροβασίλη: Ζητά την καταγραφή έκτακτου προσωπικού του Δημοσίου

Την καταχώριση και ενημέρωση στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου των προσλαμβανόμενων για την αντιμετώπιση των προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών και των προσλαμβανόμενων για αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, ζητά με εγκύκλιο της, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκροτήσης, Όλγα Γεροβασίλη.

Ειδικότερα στη εγκύκλιο, σημειώνεται:

Ενημερώνουμε τις υπηρεσίες που προσλαμβάνουν ή απασχολούν έκτακτο προσωπικό για την αντιμετώπιση των αυξημένων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών, καθώς και για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών, ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου, στα στοιχεία των εργαζομένων, το πεδίο «Κατηγορία Προσωπικού» με τις ακόλουθες τιμές κατά περίπτωση:

1. ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ /
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ

2. ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

Το πεδίο «Κατηγορία Προσωπικού» θα πρέπει να συμπληρώνεται με τις παραπάνω τιμές τόσο για τις νέες προσλήψεις, όσο και για το ήδη υπηρετούν έκτακτο προσωπικό. Για το ήδη υπηρετούν έκτακτο προσωπικό, οι φορείς παρακαλούνται να ενημερώσουν το εν λόγω πεδίο έως τις 29/9/2017.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να δίδεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφεύγονται φαινόμενα διπλοεγγραφών/διπλοκαταχωρίσεων και να αποτυπώνεται η πραγματική κατάσταση σχετικά με το εν λόγω υπηρετούν προσωπικό.

Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Εποπτείας Νομικών Προσώπων των Υπουργείων, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι να ενημερώσουν τα Ν.Π.Δ.Δ. που εποπτεύουν για την παρούσα εγκύκλιο.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!