Εγκύκλιος Γεροβασίλη: Μέχρι 30 Ιουνίου η ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Με εγκύκλιό της, η Υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, καλεί τους φορείς του στενού και ευρύτερου Δημοσίου να προβούν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την εφαρμογή των διατάξεων για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων, θέτοντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Η εγκύκλιος της κ. Γεροβασίλη, επιβεβαιώνει το χτεσινό ρεπορτάζ της aftodioikisi.gr για ολοκλήρωση της αξιολόγησης μέχρι 30 Ιουνίου.
Στην εγκύκλιο της, η υπουργός, καλεί τις αρμόδιες Διευθύνσεις Προσωπικού, να διανείμουν τα έντυπα αξιολόγησης στους υπαλλήλους, που υπάγονται στο σύστημα αξιολόγησης του ν.4369/2016, το αργότερο έως την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 και να μεριμνήσουν για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αξιολόγησης το αργότερο έως την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017.
Ταυτόχρονα καλεί τις Διευθύνσεις Διοικητικού-Προσωπικού των Υπουργείων έως την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, να αποστείλουν στην Υπηρεσία μας συγκεντρωτικά στοιχεία αναφορικά με την εφαρμογή των διαδικασιών της αξιολόγησης των υπαλλήλων τους.
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]