ΕΑΠ: Με δόσεις και πιστωτικές η αποπληρωμή των διδάκτρων - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
30
Νοέμβριος
Back

ΕΑΠ: Με δόσεις και πιστωτικές η αποπληρωμή των διδάκτρων

Με δόσεις και πιστωτικές κάρτες θα μπορούν να πληρώσουν φέτος τα δίδακτρά τους οι περίπου 30.000 φοιτητές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου ύστερα από απόφαση της διοίκησης του Ιδρύματος. Τόσο οι προπτυχιακοί, όσο και οι μεταπτυχιακοί φοιτητές ζητούσαν να μειωθούν τα δίδακτρα, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, αλλά το αίτημά τους δεν έγινε αποδεκτό, όπως αναφέρει το Έθνος.

Την Τετάρτη συνεδρίασε η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΠ, τονίζοντας ότι λαμβάνει υπόψη την εν γένει οικονομική και δημοσιονομική συγκυρία, καθώς και τα σχετικά αιτήματα φοιτητών και φοιτητικών συλλόγων και γι’ αυτό απόφάσισε η καταβολή της οικονομικής συμμετοχής για το έτος 2015-16 να γίνει ως εξής:

-Εφάπαξ με κατάθεση σε λογαριασμό και μέσω ebanking στο λογαριασμό που τηρεί το κάθε πρόγραμμα σπουδών
-Με τη χρήση πιστωτικής κάρτας μέχρι 8 άτοκες δόσεις
-Με προκαταβολή 150 ευρώ για κάθε Θ.Ε. με τη δήλωσή της και σε τέσσερις ισόποσες δόσεις των 100 ευρώ από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!