Διχογνωμία για τις επεκτάσεις της Αττικής Οδού 

Στις επεκτάσεις της Αττικής Οδού αφορά η πρώτη διχογνωμία ανάμεσα στα υπουργεία Περιβάλλοντος και Υποδομών. Η υπουργός Περιβάλλοντος ανακοίνωσε ότι θα εξετάσει εκ νέου το έργο, στο πλαίσιο της συνολικής επανεξέτασης του ρυθμιστικού σχεδίου της Αττικής.

«Δεν μπορεί οι κυκλοφοριακοί όγκοι να καθορίζουν τους οδικούς άξονες και οι οδικοί άξονες να καθορίζουν τις επεκτάσεις της πόλης», ανέφερε η κ. Μπιρμπίλη. Μία ημέρα νωρίτερα, ωστόσο, ο υπουργός Υποδομών υποστήριζε πως δεν θα υπάρξει ακύρωση του διαγωνισμού για τις επεκτάσεις, παρά μόνο παράταση. Η κ. Μπιρμπίλη δήλωσε πως θα συνεργαστεί με το υπουργείο Υποδομών για το μέλλον των νέων αυτοκινητοδρόμων της Αττικής (που βρίσκονται σε διαγωνιστική διαδικασία).
Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα θα παρουσιάσει στους εμπλεκόμενους φορείς το σχέδιο νόμου για τις καμένες εκτάσεις της βορειοανατολικής Αττικής, για μια «διαβούλευση εξπρές» διάρκειας μιας εβδομάδας. Ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα, ώστε να καταθέσει τις προτάσεις του κάθε ενδιαφερόμενος.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!