Δημοσκόπηση Alco: Δεν θέλουν Μητσοτάκη στην κυβέρνηση οι πολίτες - Aftodioikisi.gr
Κυριακή
4
Δεκέμβριος
Back

Δημοσκόπηση Alco: Δεν θέλουν Μητσοτάκη στην κυβέρνηση οι πολίτες

Την αντίθεση τους με την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης εκφράζουν οι πολίτες. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», (διεξήχθη από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου σε πανελλαδικό δείγμα 1.000 ατόμων) το 54% των πολιτών κρίνει αρνητικά τη συμμετοχή του κ. Μητσοτάκη στην κυβέρνηση στη θέση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, έναντι του 30% που την κρίνει θετικά και 16% που «δεν γνωρίζει-δεν απαντά».

Μάλιστα, ο νέος υπουργός βρίσκεται περίπου στο μέσο όρο της  αποδοχής της κυβέρνησης για την οποία το 58% τη βλέπει αρνητικά έναντι 27% που τη βλέπει θετικά.

Πάντως, ο κ. Μητσοτάκης είναι σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τον υπουργό Υγείας Α. Γεωργιάδη ο οποίος κρίνεται αρνητικά από το 68% των πολιτών και στην ίδια μοίρα με τον νέο υπουργό Υποδομών Μ. Χρυσοχοΐδη τον οποίο κρίνει αρνητικά το 54% των πολιτών.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!