ΔΗΜΟΣΙΟ – ΟΤΑ: «ΨΗΝΟΥΝ» ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ

Το ενδεχόμενο της ολιγοήμερης παράτασης στην προθεσμία αποστολής των ονομάτων των προς απόλυση – διαθεσιμότητα εργαζομένων του Δημοσίου και των ΟΤΑ  που έληγε σήμερα, εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Η επίσημη δικαιολογία θα είναι οι καταλήψεις, κυρίως, σε δήμους και περιφέρειες και το «σφράγισμα» των γραφείων προσωπικού.

Ωστόσο, η πραγματική αιτία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι το γεγονός ότι παρά τις απειλές ελάχιστοι είναι οι φορείς που έστειλαν στοιχεία.

Η υπόθεση οδηγείται σε φιάσκο

Αποτέλεσμα, παρότι το υπουργείο έχει τα ονόματα με βάση την απογραφή, ενώ με την εγκύκλιο Μανιτάκη έχει λυθεί και το νομικό πρόβλημα (οι εν λόγω υπάλληλοι τίθενται αυτοδικαίως σε διαθεσιμότητα από τη δημοσίευση του νόμου) η υπόθεση τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο να οδηγείται σε φιάσκο.

Να σημειωθεί ότι την πρόταση για παράταση «έριξε», μέσω του Συμπαραστάτη του Δημότη, ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, ο οποίος έχει «ανοιχτή» γραμμή με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

 

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: «ΜΑΧΗ» ΑΡΙΘΜΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ – ΠΟΕ ΟΤΑ

ΔΗΜΟΣΙΟ: ΕΚΤΟΣ ΔΕ, ΥΕ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΕΛΕΓΚΤΕΟΙ
ΔΗΜΟΣΙΟ: ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΤΑΞΕΩΝ & ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ
Μανιτάκης: Βαπτίζει τις απολύσεις… μετακινήσεις
Απολύσεις: Πρόστιμα σε όλους όσοι δε στείλουν στοιχεία
Μανιτάκης σε υπουργούς: Άμεσα η κατάθεση αιτημάτων για τις ανάγκες υπηρεσιών
ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
ΔΗΜΟΣΙΟ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3.500 ΟΙ ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟ 2012
Καμίνης: Σε ρόλο… πυροσβέστη για τις φωτιές που άναψε η διαθεσιμότητα
Αθήνα: Παράταση στην αποστολή στοιχείων ζητεί ο Συμπαραστάτης

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!