Δημόσια πρόσκληση για την κάλυψη του επικεφαλής Φυλακίου Ορεστιάδας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης επικεφαλής Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου Ορεστιάδας απευθύνει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης (ΑΔΑ: ΒΕΙΕΙ-Θ58).

Οι υποψήφιοι για την πλήρωση της θέσης του επικεφαλής του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου πρέπει να είναι υπάλληλοι του Δημοσίου ή ΝΠΔΔ, μόνιμοι ή με σύμβαση ΙΔΑΧ. Για την πλήρωση της θέσης του Επικεφαλής του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου, θα προτιμηθούν εκείνοι που κατέχουν πτυχίο ΑΕΙ με γνωστικό αντικείμενο συναφές προς τις αρμοδιότητες της υπηρεσίας και διοικητική εμπειρία.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις για τοποθέτηση στην προκηρυσσόμενη θέση καλούνται να υποβάλλουν αίτηση, συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (σύμφωνα με τα υποδείγματα), μέχρι και 10 ημέρες μετά την ανάρτησή της στη «Διαύγεια», με συστημένη επιστολή στη δ/νση:
Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής,
Συγγρού 83, 11745 Αθήνα.
Η αίτηση και το βιογραφικό θα πρέπει να σταλούν και ηλεκτρονικά στο a.arvanitidis@asylo.gov.gr.

Ο επικεφαλής του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου τοποθετείται με απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, μετά από επιλογή από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πολιτικών Υπαλλήλων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με τριετή θητεία, που μπορεί να ανανεωθεί μια φορά για τρία ακόμη έτη.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ, ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΦΥΛΑΚΙΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, ΒΕΙΕΙ-Θ58


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!