Δημιουργείται λογαριασμός αρωγής προσφύγων στην ΤτΕ

Την απόφαση να δημιουργηθεί «λογαριασμός αρωγής προσφύγων» στην Τράπεζα της Ελλάδος πήρε ο υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Η απόφαση δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (αριθμός φύλλου 520 τεύχος Β), στο ίδιο ΦΕΚ που περιλαμβάνει και την απόφαση για τον καθορισμό ανώτατων τιμών σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης, λόγω της κατάστασης ανάγκης στο προσφυγικό/μεταναστευτικό

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η σύσταση στην Τράπεζα της Ελλάδος (Κεντρικό Κατάστημα) του ειδικού λογαριασμού «Λογαριασμός αρωγής προσφύγων», στην ομάδα λογαριασμών (234).

Στο λογαριασμό αυτόν θα κατατίθενται ποσά για την αρωγή των προσφύγων, από οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, και θα μεταφέρονται ποσά που τυχόν κατατίθενται στις λοιπές τράπεζες.

Η κίνηση και κάθε άλλη διαδικασία και λεπτομέρεια για τον λογαριασμό αυτό, θα καθορισθεί με νεότερη υπουργική απόφαση ή πράξη.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΡΩΓΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!