Διυπουργική: Συντονισμός για το πρόβλημα των ναρκωτικών στην Αθήνα

Η επικαιροποίηση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Ναρκωτικά, καθώς και ο συντονισμός των δράσεων όλων των εμπλεκόμενων υπουργείων, φορέων και υπηρεσιών ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας, αποφασίστηκε κατά την ευρεία Διυπουργική Σύσκεψη για το πρόβλημα των ναρκωτικών στο κέντρο της Αθήνας που συγκάλεσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, μετά από πρόταση του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν επίσης οι υπουργοί Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδη, Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, και οι υφυπουργοί Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης και Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, συζητήθηκε ειδικά  το ζήτημα της λειτουργίας και επέκτασης των μονάδων χορήγησης υποκαταστάτων του ΟΚΑΝΑ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, οι γενικοί γραμματείς των Υπουργείων Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, κ.κ. Γιάννης Ιωαννίδης και Μαρίνος Σκανδάμης, η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Μένη Μαλλιώρη, ο πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Χαράλαμπος Πουλόπουλος, η πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Τζένη Κουρέα-Κρεμαστινού, και ο διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Καστάνης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!