Διευκρινίσεις Σταθάκη για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο ρεύματος

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, δήλωσε ότι οι δικαιούχοι- ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού δεν χάνουν το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο, στην περίπτωση που υπερβούν τα όρια κατανάλωσης, που έχουν καθορισθεί για την ένταξη τους σε αυτό.

Σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα το πρωί ο υπουργός στον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαδάκη και στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα, διευκρίνισε καταρχήν ότι οι καθορισμένες καταναλώσεις για την ένταξη στο Κοινωνικό Τιμολόγιο αφορούν σε ετήσια βάση. Συνεπώς, όπως είπε ο κ. Σταθάκης, αν ένας δικαιούχος υπερβεί το όριο της κατανάλωσης μέσα σε ένα τετράμηνο, έχει τη δυνατότητα να το συμψηφίσει με τα επόμενα τετράμηνα.

Στην περίπτωση, ωστόσο, που γίνει υπέρβαση της οριζόμενης κατανάλωσης σε ετήσια βάση, τότε ο δικαιούχος του Κοινωνικού Τιμολογίου θα κληθεί να πληρώσει μόνον τις υπερβάλλουσες κιλοβατώρες με βάση το Οικιακό Τιμολόγιο της ΔΕΗ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΡΕΥΜΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!