Διευκρινίσεις Αδωνι για τη «δόξα» των απολύσεων

Να αμβλύνει τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν από τη δήλωσή του, «δεν θα αφήσω τον Τόμσεν να μου πάρει τη δόξα των απολύσεων», επιχειρεί ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης.

«Η δόξα λέγεται με την έννοια της ευθύνης όχι με την έννοια της φήμης», ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega. «Προφανώς ο κ. Τόμσεν δεν έχει δόξα με την έννοια της φήμης», επισήμανε και πρόσθεσε: «Για τις πολιτικές μου αποφάσεις λαμβάνω εγώ την ευθύνη».

Ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι στον χώρο του ΕΣΥ δεν θα γίνουν απολύσεις, ενώ για την πρωτοβάθμια υγεία είπε ότι η αξιολόγηση θα καταδείξει αν και πόσες απολύσεις θα γίνουν.

Σημείωσε ότι «δεν μιλάμε για ανθρώπους που αν φύγουν από τον ΕΟΠΥΥ δεν θα έχουν δουλειά γιατί έχουν όλοι ιδιωτικά ιατρεία», σημειώνοντας ωστόσο πως «προφανώς και δεν είναι καλό να χάνεις τη δουλειά σου».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΩΛ ΤΟΜΣΕΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!