Διακομματική Επιτροπή-Ρουπακιώτης: Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην εντέλεια

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, η τρίτη κατά σειρά συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019, υπό την προεδρία του Υπουργού Εσωτερικών, Αντώνη Ρουπακιώτη, παρουσία των γενικών γραμματέων των υπουργείων Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Χρήστου Σίμου, καθώς και του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) Αθανάσιου Κουτρουμάνου.

Μετά το πέρας της συνεδρίασης ο Υπουργός Εσωτερικών έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων για τις ενέργειες του Υπουργείου Εσωτερικών, ώστε οι εκλογές να διεξαχθούν στην εντέλεια, με πλήρη αξιοπιστία και χωρίς καθυστερήσεις. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των κομμάτων κατέθεσαν προτάσεις για τη διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας, για την επιτάχυνση των διαδικασιών της εκλογικής χρηματοδότησης και άλλα σχετικά με τις εκλογές θέματα. Η ηγεσία και τα στελέχη του Υπουργείου Εσωτερικών είμαστε στη διάθεση των κομμάτων και όλων των πολιτών και διαβεβαιώνουμε την ελληνική κοινωνία ότι και αυτές οι εκλογές θα διεξαχθούν στην εντέλεια».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ, ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ, ΕΝΤΕΛΕΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!