Δέσμευση Σκουρλέτη απέναντι στο δήμαρχο Λέσβου

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ζήτησε τη συμβολή του Υπουργείου για να διευθετηθεί το ζήτημα της απρόσκοπτης λειτουργίας του «Μιχαλέλλειου» Γηροκομείου Πλωμαρίου. Επιπροσθέτως, ενημέρωσε για την πορεία αποκατάστασης ζημιών που έχουν προκληθεί από έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ενέκρινε ενισχύσεις συνολικού ύψους 450.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών λόγω κακοκαιρίας στη Λέσβο, επεσήμανε ότι το υπουργείο θα συνεχίσει να εξαντλεί τις υφιστάμενες δυνατότητες για την ενίσχυση των Δήμων έναντι εκτάκτων αναγκών.

Παράλληλα, θα συνδράμει στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης για την ομαλή λειτουργία του γηροκομείου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομικών.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΓΑΛΗΝΟΣ, ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!