«Δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, δεν θα υπάρξει νέο μνημόνιο»

Τη διαβεβαίωση ότι ανεξαρτήτως του ποια θα είναι η κατάληξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, έδωσε ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς από το Βερολίνο.

Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τη Α. Μέρκελ, ο κ. Σαμαράς εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να χρειαστεί νέο μνημόνιο, ούτε και νέο δάνειo, ωστόσο επισήμανε πως δεν πρέπει να σταματήσουν οι προσπάθειες, και ιδιαίτερα οι διαρθρωτικές αλλαγές για την ενίσχυση της αγοράς. «Πρέπει να βγούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το Μνημόνιο και να φύγει η τρόικα από την Ελλάδα, αλλά δεν θα σταματήσουμε τις διαρθρωτικές αλλαγές», είπε συγκεκριμένα και ευχαρίστησε τους Ευρωπαίους εταίρους για την αλληλεγγύη που έδειξαν και δείχνουν στην Ελλάδα, που «ήδη βρίσκεται μπροστά από τους στόχους της και τα χρονοδιαγράμματα που έχει».

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΜΕΡΚΕΛ, ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΑΜΑΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!