Δείτε πώς θα είναι το νέο ΦΕΚ

Με την παρουσίαση των πεπραγμένων του 2015 και των στόχων του Εθνικού Τυπογραφείου για το 2016 από τον Ειδικό Γραμματέα κ. Δημήτρη ολοκληρώθηκε η εκδήλωση απονομής των βραβείων για την αναμόρφωση του τυπογραφικού σχεδιασμού της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Χρ. Βερναρδάκη.

Ακολούθησε  συνέντευξη Τύπου κατά την οποία ο αναπληρωτής Υπουργός αναφερόμενος στον αναβαθμισμένο ρόλο του Εθνικού Τυπογραφείου σημείωσε ότι αυτό μπορεί να λειτουργήσει ως υπόδειγμα οργανισμού του δημοσίου τομέα.

«Το Εθνικό Τυπογραφείο θα ενισχυθεί με νέο οργανόγραμμα και πρόσληψη εξειδικευμένου προσωπικού ενώ στόχος μας είναι α γίνει η βασική εκτυπωτική μονάδα του Δημοσίου. Ηδη υπάρχει συνεννόηση τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών  για την απορρόφηση της υλικοτεχνικής υποδομής του αδρανούς τυπογραφείου του Υπουργείου Οικονομικών, κάτι που αφενός θα ενισχύσει τις δυνατότητες του Εθνικού Τυπογραφείου και αφετέρου θα υπάρξει μια σημαντική εξοικονόμηση δαπανών στον προϋπολογισμό» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός.

Στόχος του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης είναι να ενισχυθούν οι δράσεις του Εθνικού Τυπογραφείου με δράσεις όπως η εκτύπωση των συγγραμμάτων του Ανοιχτού Πανεπιστημίου από το επόμενο έτος αλλά και γενικότερα τη συνεργασία με του Υπουργείο Παιδείας.

Ο κ. Βερναρδάκης εξήρε την συμβολή του Εθνικού Τυπογραφείου σε δράσεις αλληλεγγύης όπως αυτή της εκτύπωσης 25.000 τετραδίων και σχολικής ύλης που μοιράστηκαν σε ειδικά σχολεία σε όλη την χώρα και η οποία θα συνεχιστεί με το νέο σχολικό έτος.

NEO ΦΕΚ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ, ΝΕΟ ΦΕΚ, ΥΠΕΣΔΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]