Δ. Βίτσας: «Να διαχειριστούμε το προσφυγικό προς όφελος της χώρας»

Aισιόδοξος ότι θα επιλυθούν τα ζητήματα και θα ξεπεραστούν τα προσκόμματα που θέτει η Τουρκία αναφορικά με την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, εμφανίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας Δ. Βίτσας, μιλώντας στο Mega.
Ο κ. Βίτσας υποστήριξε ακόμη ότι «μπορούμε να διαχειριστούμε το ζήτημα με τους πρόσφυγες προς όφελος της χώρας και της Ευρώπης» και «να παίξουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Επισήμανε ότι η ταυτοποίηση των προσφύγων γίνεται στα κέντρα πρώτης υποδοχής και συμπλήρωσε ότι το 95% των ανθρώπων που φτάνουν στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες. Το ποσοστό αμφισβήτησε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Επέρριψε παράλληλα ευθύνες στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της, κάνοντας λόγο για ανικανότητα και άρνηση της πραγματικότητας. Υποστήριξε επίσης ότι η Ελλάδα είναι απομονωμένη και η εξωτερική πολιτική της χώρας έχει αποτύχει.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΙΤΣΑΣ, ΝΑΤΟ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!