Δ. Αθηναίων: «Δείχνει» Μπαλασόπουλο για την επίθεση στον Καμίνη

 «Την πιο τρανή απόδειξη για τους επικίνδυνους δρόμους, στους οποίους οδηγεί η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ ΟΤΑ, τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση»,  χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αθηναίων, τη «σωματική επίθεση εναντίον του κ. Γιώργου Καμίνη κατά την έξοδό του από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας».

Στην ανακοίνωσή του ο δήμο κάνει επίσης για στοχοποίηση του δημάρχου από τον πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλο τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Στοχοποιώντας ρητά τον δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος με ιδιαίτερη σαφήνεια έχει τοποθετηθεί σε όλα τα ανοιχτά ζητήματα, ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ, κ. Θ. Μπαλασόπουλος, επιχειρεί να συγκαλύψει τη διαχρονική εμπλοκή του στο σύστημα των πελατειακών σχέσεων στην τοπική αυτοδιοίκηση»

»Οι συνθήκες κατατρομοκράτησης που κάποιοι επιχείρησαν να επιβάλουν στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ και οι τραμπούκικες επιθέσεις, δεν συμβάλλουν στην εξεύρεση λύσεων στον ευαίσθητο αυτό χώρο, και απαιτείται η ομόθυμη και απερίφραστη καταδίκη τους», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΑΜΙΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!