ΑΣΕΠ: Ποιοι σχολικοί φύλακες και εκπαιδευτικοί μετακινούνται και ποιοι απολύονται (τελικοί πίνακες)

Εκδόθηκαν από το ΑΣΕΠ οι τελικοί πίνακες με τα ονόματα 526 σχολικών φυλάκων -μεταξύ αυτών και ευπαθών ομάδων, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κ.λπ.- οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε θέσεις υγειονομικού προσωπικού σε νοσοκομεία και άλλες δομές Υγείας. Παράλληλα αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες με τα ονόματα 1.066 διαθέσιμων εκπαιδευτικών οι οποίοι τοποθετούνται σε νέες θέσεις.

Από τους πίνακες προκύπτει έτσι ότι παραμένουν σε διαθεσιμότητα 1.044 σχολικοί φύλακες, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες για τη μεταφορά τους σε νέες θέσεις, αλλά και 670 καθηγητές μέσης εκπαίδευσης. Επίσης αναρτήθηκε πίνακας με 117 εκπαιδευτικούς που είχαν υποβάλει αίτηση για θέσεις περισσότερων κατηγοριών, ενώ υπάρχει και πίνακας με τρεις εκπαιδευτικούς οι οποίοι απορρίπτονται ελλείψει τίτλων.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ έγινε σήμερα, μία μέρα πριν εκπνεύσει το οκτάμηνο που διαρκεί η διαθεσιμότητά τους.

Ο τελικός πίνακας διάθεσης, όπως εκδόθηκε από τo αρμόδιο Τριμελές Ειδικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο, αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διαβιβάζεται στο Υπουργείο Υγείας.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΠΙΝΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ, ΑΣΕΠ, ΠΙΝΑΚΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!