ΑΣΕΠ-παραταση προσωρινών 3Κ/2018: Σε ΦΕΚ η ρύθμιση (έγγραφο)

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η ρύθμιση με την οποία δίνεται παράταση στις συμβάσεις των εργαζόμενων με τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018 έως ότου ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες.

H ρύθμιση περιλαμβάνεται ως άρθρο 77 στο νόμο: «Θεματικός τουρισμός – Ειδικές μορφές τουρισμού – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του θεσμικού πλαισίου στον τομέα του τουρισμού και της τουριστικής εκπαίδευσης – Στήριξη τουριστικής επιχειρηματικότητας και άλλες διατάξεις.»

Το ΦΕΚ έχει χθεσινή ημερομηνία, γεγονός το οποίο σημαίνει ότι οι νέες συμβάσεις μπορούν να υπογραφούν από χθες. Ωστόσο, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να έχουν μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη το ενδιάμεσο διάστημα από τη λήξη της σύμβασής τους έως χθες, οπότε και δημοσιεύθηκε η ρύθμιση για την παράταση σε ΦΕΚ.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr,  επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 σχεδιάζουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο ΑΣΕΠ, ακόμη και απεργία πείνας σχεδιάζουν αν δεν έχουν ανακοινωθεί οι οριστικοί πίνακες έως το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου.

ΦΕΚ

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΦΕΚ, ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!