ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται νέα παράταση για τους «προσωρινούς» της 3Κ του ΑΣΕΠ

Νομοθετική ρύθμιση για νέα παράταση των συμβάσεων όσων εργάζονται στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων με τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018, μέχρι την πρόσληψη των επιτυχόντων από τους οριστικούς πίνακες της προκήρυξης, θα καταθέσουν σύμφωνα με έγκυρες πηγές από κοινού τα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Η ρύθμιση σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν θα ενταχθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την Ιθαγένεια, στο οποίο όπως αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, και στη συνέχεια επιβεβαίωσε ο υΠΕΣ,  υπάρχει η πρόβλεψη που θα δίνει τη δυνατότητα στους δημάρχους να υπογράψουν τις διαπιστωτικές πράξεις των προσλήψεων των οριστικά επιτυχόντων της 3Κ και εντός της προεκλογικής περιόδου για λόγους επειγουσών αναγκών των δήμων.

«Η ρύθμιση για την παράταση των συμβάσεων των προσωρινά επιτυχόντων της 3Κ, θα κατατεθεί όταν ανακύψει το θέμα», μας ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές. Η παρέμβαση των αρμόδιων υπουργείων θα γίνει προκειμένου να μην υπάρξουν κενά στις ανταποδοτικές υπηρεσίες τω δήμων, το χρονικό διάστημα από την έκδοση των οριστικών πινάκων μέχρι την πρόσληψη των επιτυχόντων της 3Κ/2018.

Ωστόσο, τόσο στη Βασιλίσσης Σοφίας όσο και στην πλατεία Κλαυθμώνος κρατούν χαμηλούς τόνους σχετικά με την συγκεκριμένη ρύθμιση, καθώς παράλληλα πιέζουν το ΑΣΕΠ να εκδώσει το συντομότερο τους οριστικούς πίνακες των 8.166 επιτυχόντων και παράλληλα ευελπιστούν οι δήμοι να κινηθούν άμεσα ώστε να προχωρήσουν με γοργούς ρυθμούς οι προσλήψεις.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΣΕΠ, ΥΠΕΣ, 3Κ/2018, ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ 3Κ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ 3Κ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!