ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Συνάντηση Χαρίτση, Ξενογιαννακοπούλου, Καραβοκύρη -Νέο χρονοδιάγραμμα για τα οριστικά αποτελέσματα

Πολύωρη συνάντηση είχαν xθες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, για τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης και η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Ιωάννη Καραβοκύρη και στελέχη του ΑΣΕΠ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Καραβοκύρης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει το ΑΣΕΠ στον έλεγχο των φακέλων της 3Κ, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα της 30ης Νοεμβρίου.

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση κυρίως του υπουργού Εσωτερικών Α. Χαρίτση που ζήτησε από τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ να δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την ανακοίνωση των οριστικών πινάκων.

Τελικώς, μετά από πολύωρη και σε πολλές περιπτώσεις έντονη συζήτηση, αποφασίσθηκε ότι το ΑΣΕΠ θα πρέπει να εκδώσει τα αποτελέσματα έως το πολύ τέλη Δεκεμβρίου, και, αν είναι δυνατόν, πριν από τις γιορτές. Μάλιστα, ο κ. Καραβοκύρης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεσμεύθηκε ότι εντός δεκαημέρου, θα καταθέσεις συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα στα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στον Αθήνα 984 και την εκπομπή aftodioikisi.gr, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, υποστήριξε ότι οι οριστικοί πίνακες θα είναι έτοιμοι έως το πολύ στα μέσα Δεκεμβρίου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΣΕΠ, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΧΑΡΙΤΣΗΣ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018, ΝΕΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ, ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!