Απίστευτος Γιούνκερ: «Η ελληνική κυβέρνηση σας λέει ψέματα… Εγώ νοιάζομαι για τον ελληνικό λαό»

Επίθεση στην ελληνική κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κομισιόν, λέγοντας πως δεν είχε επαφή με την ελληνική κυβέρνηση από την Κυριακή καθώς «οι διαπραγματεύσεις δεν οδήγησαν πουθενά» και κατηγορώντας την ανοικτά ότι μετέφερε πράγματα στους Έλληνες που ο ίδιος δεν είπε.

«Η συζήτηση στην Ελλάδα και έξω από τη Ελλάδα θα ήταν ευκολότερη εάν η ελληνική κυβέρνηση έλεγε ακριβώς αυτό που πραγματικά προτείνει η Κομισιόν» είπε ο Γιούνκερ.

«Κατηγορώ την ελληνική πλευρά ότι είπε πράγματα στους Έλληνες που δεν συνάδουν με τα όσα είπα στον έλληνα πρωθυπουργό» τόνισε, όπως μεταδίδει το Reuters.

Ο Γιούνκερ χαρακτήρισε μεγάλο λάθος την αύξηση του ΦΠΑ σε φάρμακα και ρεύμα. Αντ’ αυτών, ο πρόεδρος της Κομισιόν ανέφερε πως πρότεινε άλλους τρόπους ελάφρυνσης του ελληνικού προϋπολογισμού, όπως με «μετριοπαθείς περικοπές» στις αμυντικές δαπάνες.

«Δεν νοιάζομαι για την ελληνική κυβέρνηση, νοιάζομαι για τον ελληνικό λαό» είπε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΙΟΥΝΚΕΡ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!