Απίστευτο: Η διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τον Τσίπρα για… κάποιον της ΛΑΕ (ηχητικό)

«Αυτό πρέπει να ήταν ΛΑΕ», είπε μιλώντας στον FOCUS FM 103,6 η διευθύνουσα σύμβουλος της Εγνατίας Οδού Ρία Καλφακάκου, ενώ μόλις είχε ακούσει απόσπασμα παλαιότερων δηλώσεων του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας του κινήματος «Δεν Πληρωνω» για τα διόδια.

Το ηχητικό μεταδόθηκε, γιατί λίγο νωρίτερα η κ. Καλφακάκου είχε ισχυριστεί, ότι δεν ήταν επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ, η στήριξη του «Δεν Πληρώνω» για τα διόδια.

Όταν άκουσε όμως το ηχητικό, η κ. Καλφακάκου η οποία να σημειωθεί, ότι ήταν και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αρχικά, όχι μόνο δεν αναγνώρισε ότι επρόκειτο για τον κ. Τσίπρα, αλλά είπε χαρακτηριστικά: «Ακούσαμε ένα ωραίο, αλλά χωρίς επιχειρήματα λόγο», ενώ λίγο αργότερα, μην καταλαβαίνοντας ακόμη ότι άκουσε τον κ. Τσίπρα συμπλήρωσε: «Θα ήτανε ΛΑΕ…»

Όταν πληροφορήθηκε ότι επρόκειτο για δηλώσεις του κ. Τσίπρα η κ. Καλφακάκου είπε αφοπλιστικά: «Δεν ήτανε πρωθυπουργός όταν τα έλεγε αυτά…».

Ακούστε το ηχητικό:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΔΙΟΔΙΑ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΡΙΑ ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΥ, ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!