Απέσυρε μήνυση κατά blog των Κυκλάδων ο Γ. Ραγκούσης

Απέσυρε τελικώς τη μήνυση που είχε καταθέσει κατά ιστολογίου ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Ραγκούσης λόγω συκοφαντικών σε βάρος του δημοσιευμάτων. Συγκεκριμένα, μετά τα δημοσιεύματα του συγκεκριμένου ιστολόγιου (naxios blogspot), ο κ. Ραγκούσης απευθύνθηκε προ ημερών στο Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και κατέθεσε μήνυση εναντίον του διαχειριστή του.
 
Οι αξιωματικοί του Τμήματος μετά από διερεύνηση, εντόπισαν τον διαχειριστή. Μετά από σημερινή έγγραφη δήλωση – συγγνώμη του ιδίου προς τον Υπουργό, η οποία κοινοποιήθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα ΜΜΕ ο κ. Γ. Ραγκούσης απέσυρε την εναντίον του μήνυση.

ΔΗΛΩΣΗ

«Κε Υπουργέ,

Το επίμαχο κείμενο, μου εστάλη από χρήστη του διαδικτύου και αναγνώστη του blog, στο οποίο κάνω αναρτήσεις τοπικού περιεχομένου (για τις Κυκλάδες).
Από δική μου υπαιτιότητα, ολιγωρία και αμέλεια αλλά όχι δόλο, υπήρξε λανθασμένη εγγραφή του τίτλου και γι’ αυτό το λόγο σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.
Σας διαβεβαιώνω ότι δεν συμμερίζομαι το κείμενο του άρθρου και σας δηλώνω ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να υπάρξει παρόμοιο θέμα.
Η ενασχόλησή μου με το διαδίκτυο είναι αποκλειστικά και μόνο προσωπική μου δραστηριότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο στον οποίο εργάζομαι.
Η παρούσα επιστολή θα δημοσιευτεί από εμένα στον τοπικό τύπο και επιθυμώ να πράξετε το ίδιο

Αθήνα 25/01/2010»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!