Απέλαση Ρώσων διπλωματών: Πώς προσέγγιζαν δημάρχους -Επιχείρηση εξαγοράς & στρατιωτικών

Δεκάδες δήμαρχους σε όλη την Ελλάδα είχαν πλησιάσει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι Ρώσοι διπλωμάτες που απελάθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών. Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιχείρησαν να εξαγοράσουν και Έλληνες στρατιωτικούς, πράξη η οποία αποτέλεσε και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς είχαν γίνει συστάσεις εδώ και τουλάχιστον μία διετία. Μάλιστα, η ελληνική πλευρά ακόμη και μετά την υπόθεση με τους στρατιωτικούς, επιχείρησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, ζητώντας από τη ρωσική πλευρά να επιστρέψουν και όχι να απελαθούν οι δύο διπλωμάτες, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό από την Ρωσία.

Αναφορικά με τους δημάρχους, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 2+2 διπλωμάτες και όχι μόνο τους προσέγγιζαν προκειμένου να στήσουν αγάλματα Ρώσων αυτοκρατόρων, στρατιωτικών και άλλων προσωπικοτήτων της χώρας, με ανταλλάγματα, μεταξύ άλλων, επισκέψεις ή διαμονή Ρώσων τουριστών στην περιοχή τους.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΕΞΑΓΟΡΑ, ΑΠΕΛΑΣΗ, ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ, ΣΤΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΡΩΣΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!