Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΥΠΔΑ η εγκύκλιος για τα νέα οργανογράμματα

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η εγκύκλιος που υπέγραψε η υπουργός Όλγα Γεροβασίλη,  με θέμα «Επαναξιολόγηση των δομών των οργανικών μονάδων των Υπουργείων».

Με την Εγκύκλιο καλούνται τα Υπουργεία και τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου (ΝΠΔΔ) να αποστείλουν μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2017 τα σχέδια των Προεδρικών Διαταγμάτων, αναφορικά με τους νέους Οργανισμούς τους, και τις εκθέσεις αξιολόγησης, όπως σχετικά προβλέπεται από τις διατάξεις του άρθρου 54 του Ν.4178/2013.

Επισημαίνεται, σύμφωνα με το υπουργείο, ότι η ανασυγκρότηση των κρατικών δομών διοίκησης θα συμβάλει καταλυτικά στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του Κυβερνητικού Έργου, ενώ παράλληλα αποτελεί και απαραίτητη προϋπόθεση για την εφαρμογή του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας που θεσμοθετήθηκε με τον νόμο 4440/2016.

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ, ΥΠΕΓΡΑΦΗ, ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΔΟΜΩΝ, ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!