Άναψαν τα αίματα στη Βουλή – Σκληρή κόντρα Τσίπρα – Σαμαρά για την «ιερή αγελάδα» του Δημοσίου

Σε έντονο κλίμα διεξήχθη η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την πορεία των διαπραγματεύσεων. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το δημόσιο τομέα με τον Αντώνη Σαμαρά να ανάβει το «φυτίλι» λέγοντας:

«Πρέπει να σταματήσετε να λέτε ψέματα. Χαϊδεύετε το δημόσιο, ανακοινώνετε προσλήψεις υμετέρων, αυτό δεν πάει άλλο. Δεν θέλετε να ακουμπήσετε την ιερή αγελάδα του Δημοσίου, δεν θέλετε την αξιολόγηση… Εγώ αγωνίζομαι για την ανακούφιση του ιδιωτικού τομέα».

Στη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε ως εξής:

«Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που τις απολύσατε, είναι η ιερή αγελάδα του Δημοσίου; Προστατεύετε τον ιδιωτικό τομέα, εσείς που επί πέντε χρόνια τον διαλύσατε – Τον προστατέψατε με το 30% ανεργία, με τα χιλιάδες λουκέτα στην αγορά; Καλό είναι να μην κυκλοφορείτε μόνο στην Κηφισιά – 30.000 εισόδημα δεν αντιπροσωπεύει σήμερα τη μεσαία τάξη», είπε ο κ. Τσίπρας κάνοντας σφοδρή επίθεση εναντίον του Αντώνη Σαμαρά.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΒΟΥΛΗ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΣΑΜΑΡΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!