Ανακατανομή των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ 1998 σε υπηρεσίες υπουργείων (τροπολογία)

Τροπολογία με την οποία δίνεται η δυνατότητα στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, να ανακατανέμει τους επιτυχόντες του γραπτού διαγωνισμού  του ΑΣΕΠ έτους 1998, σε άλλη υπηρεσία ή εποπτευόμενο φορέα του ίδιου υπουργείου, κατέθεσε η ηγεσία του ΥΠΕΣΔΑ.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο αναπληρωτής υπουργός Χριστόφορος Βερναρδάκης κατέθεσαν την συγκεκριμένη τροπολογία στο νομοσχέδιο «Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνική Κυβέρνησης και της Κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας περί διασυνοριακής αστυνομικής συνεργασίας».

Με την συγκεκριμένη τροπολογία, δίνεται το δικαίωμα κατ’ εξαίρεση στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, να «προβεί στην ανακατανομή των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ 1998» σε υπηρεσίες του υπουργείου κατόπιν «αιτήματος του οικείου Υπουργείου».

Δείτε την τροπολογία ΕΔΩ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΣΕΠ, ΥΠΕΣΔΑ, 1998, ΑΝΑΚΑΤΑΝΟΜΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!