Άδωνις: «Ας μη λέω μεγάλες κουβέντες…»

«Καλό είναι ό,τι ψηφίζουμε να μην ξηλώνεται», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αφήνοντας έτσι αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο καταργήθηκε το 25ευρω.

Ειδικότερα, σε ερώτηση αν η κυβέρνηση σκέφτεται να επανεξετάσει το μέτρο του ενός (1) ευρώ ανά συνταγή, ο υπουργός είπε: «Το ένα ευρώ ισχύει ήδη από χθες. Μη λέω όμως, και μεγάλες κουβέντες…».  Και συμπλήρωσε: «… καλό είναι ό,τι ψηφίζουμε να μην ξηλώνεται.»
Από την Τετάρτη οι ασφαλισμένοι που λαμβάνουν φάρμακα με ιατρική συνταγή καταβάλουν κανονικά το ένα ευρώ στους φαρμακοποιούς, οι οποίοι στο τέλος του μήνα θα αποδώσουν το ποσόν μαζί με τις συνταγές στον ΕΟΠΥΥ.Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Λουράντος, πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, διευκρίνισε: «Ο κόσμος δεν το έχει πάρει είδηση διότι το μονόευρω μπαίνει μέσα στη συμμετοχή. Το αντιλαμβάνονται μόνο όσοι έχουν μηδενική συμμετοχή.»

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ, 25ΕΥΡΩ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!