ΑΔΕΔΥ κατά Υπ. Παιδείας: Παραποιήσεις εγγράφων και παρανομίες στην αξιολόγηση - Aftodioikisi.gr
Παρασκευή
22
Οκτώβριος
Back

ΑΔΕΔΥ κατά Υπ. Παιδείας: Παραποιήσεις εγγράφων και παρανομίες στην αξιολόγηση

Παραποιήσεις εγγράφων και παρανομίες στο Υπουργείο Παιδείας, καταγγέλλει η ΑΔΕΔΥ, σχετικά με τη διαδικασία αξιολόγησης και σε ανακοίνωση της, σημειώνει:

“Μετά τις ανακοινώσεις της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και του Συλλόγου Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας, για παραποίηση των φύλλων αξιολόγησης των υφισταμένων προς τους προϊσταμένους -απουσίαζαν οι βαθμολογίες 0-39: ανεπαρκής, ακατάλληλος-, η Γενική Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, με εντολή Υπουργού, με το υπ’ αριθμ. 172410/Γ1/16-10-2017 ανακαλεί τα παραποιημένα φύλλα αξιολόγησης και μοιράζει τα νέα –όπως προβλέπονται στον Ν. 4369/16- καλώντας τους υπαλλήλους να τα συμπληρώσουν.

Τώρα, δηλαδή, μετά τις παραποιήσεις των εγγράφων έχουμε και παρανομίες, αφού η συμπλήρωση των φύλλων αξιολόγησης, από τους αξιολογούμενους, έληγε στις 2 Οκτωβρίου 2017 και καλούνται τώρα στις 16 Οκτωβρίου(!!!) να τα συμπληρώσουν.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ύστερα από τα παραπάνω:

Καταγγέλλει την όλη διαδικασία αξιολόγησης στο Υπουργείο Παιδείας, ως παράνομη.
Καλεί τους εργαζόμενους στο Υπουργείο Παιδείας να μην συμπληρώσουν κανένα φύλλο αξιολόγησης και να συνεχίσουν να συμμετέχουν στην απεργία-αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες, προκειμένου να ακυρωθεί η παράνομη αυτή διαδικασία”.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!