Αχτσιόγλου για Ηλιόπουλο: Ο καλύτερος υποψήφιος για τους κατοίκους της Αθήνας

Τη στήριξή της στην προσπάθεια του Νάσου Ηλιόπουλου για τη διεκδίκηση του δήμου της Αθήνας, αλλά και την εμπιστοσύνη της στο νέο υφυπουργό Εργασίας Κώστα Μπάρκα, εξέφρασε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, κατά τη διάρκεια της παράδοσης-παραλαβής του χαρτοφυλακίου της καταπολέμησης της ανεργίας. «Σήμερα, αλλάζουμε σκυτάλη σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό τμήμα του χαρτοφυλακίου του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το οποίο είναι το χαρτοφυλάκιο της καταπολέμησης της ανεργίας. Ο Νάσος Ηλιόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, παραδίδει τη σκυτάλη στον Κώστα Μπάρκα, που είναι ο νέος υφυπουργός Εργασίας» δήλωσε η κ. Αχτσιόγλου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι το έργο του υπουργείου θα συνεχιστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα στον κρίσιμο τομέα της καταπολέμησης της ανεργίας.

Αναφερόμενη στον απερχόμενο υφυπουργό Εργασίας Νάσο Ηλιόπουλο, η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι ο κ. Ηλιόπουλος, ως υφυπουργός Εργασίας, μέχρι σήμερα, αλλά και από τη θέση του ειδικού γραμματέα του ΣΕΠΕ, που κατείχε πριν, δούλεψε εντατικά και με σχέδιο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των ίδιων των εργαζομένων, για να δημιουργηθούν περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας και να καταπολεμηθεί η παραβατικότητα στην αγορά εργασίας. «Το έργο αυτό είναι ένα σαφές διαπιστευτήριο για τις ικανότητες του Νάσου Ηλιόπουλου και αποτελεί εφόδιο και στη μεγάλη μάχη που δίνει για τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας. Οι λέξεις άψογη συνεργασία είναι πολύ φτωχές, για να περιγράψουν την κοινή μας πορεία. Επίσης, θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια για τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας. Είναι μία προσπάθεια στην οποία όλοι βρισκόμαστε στο πλευρό του και τον στηρίζουμε. Νομίζω ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να δουλέψει καλύτερα από κάθε άλλον από τους υποψήφιους για την Αθήνα και τους κατοίκους της. Ο κ. Ηλιόπουλος παραδίδει το χαρτοφυλάκιό του στον Κώστα Μπάρκα, ένα άξιο και ικανό πολιτικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη κοινοβουλευτική εμπειρία, ιδίως στα ζητήματα τα εργασιακά και της κοινωνικής πολιτικής. Επομένως, είμαι βέβαιη ότι αυτή η δουλειά θα συνεχιστεί με την ίδια αποτελεσματικότητα» υπογράμμισε η υπουργός Εργασίας.

Σε έναν σύντομο απολογισμό, η υπουργός Εργασίας ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Μετράμε ήδη σταθερά βήματα βελτίωσης. Η ανεργία έχει μειωθεί κατά οκτώ ποσοστιαίες μονάδες και έχουν δημιουργηθεί περισσότερες από 370.000 θέσεις εργασίας, δηλαδή 24% αύξηση των θέσεων εργασίας έχει σημειωθεί μέσα σε τέσσερα χρόνια. Ταυτόχρονα, το 70% των νέων θέσεων εργασίας είναι πλήρους απασχόλησης».

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΘΗΝΑ, ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, ΤΕΛΕΤΗ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!