Α.Χαρίτσης: Αριστερός ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αθηναίων

Για την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασίες στις αυτοδιοικητικές εκλογές «με προοδευτικό πρόσημο», αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών στην συνέντευξη του, στην aftodioikisi.gr, ενώ προαναγγέλλει ότι σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί ο υποψήφιος του κόμματος του για τον δήμο Αθηναίων. «Θα προχωρήσουμε στην συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου ισχυρού, το οποίο θα εκφράζει ακριβώς, τα χαρακτηριστικά του χώρου μας με ανθρώπους που προέρχονται από το χώρο της Αριστεράς», τονίζει χαρακτηριστικά, αποκλείοντας στην ουσία την στήριξη στον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ, Π. Γερουλάνο.

«Ο Δήμος Αθηναίων ο μεγαλύτερος δήμος της χωράς. Είναι μία πολιτική αναμέτρηση που έχει και αυτοδιοικητικά αλλά και κεντρικά πολιτικά χαρακτηριστικά. Νομίζω ότι ο χώρος μας, όπως έχει κάνει στο παρελθόν πολλές φορές, θα προχωρήσει στην συγκρότηση ενός ψηφοδελτίου ισχυρού, το οποίο θα εκφράζει ακριβώς, τα χαρακτηριστικά του χώρου μας με ανθρώπους που προέρχονται από το χώρο της Αριστεράς. Άλλωστε, η μακροβιότερη δημοτική παράταξη στον Δήμο Αθηναίων είναι η «Ανοιχτή Πόλη». Θα επιλέξουμε λοιπόν εκεί ένα ψηφοδέλτιο για να εκφράσει αυτό το πολιτικό στίγμα που θέλουμε να έχει ο χώρος μας για τον πρώτο δήμο της χώρας», σημείωσε χαρακτηριστικά, ο κ. Χαρίτσης.

 

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΡΙΖΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!