2 εποχικοί εργάτες στην αρχαία Καρθαία Κέας (Προκήρυξη)

Πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, για 2 ειδικευμένους εργάτες στην αρχαία Καρθαία Κέας

Οι ενδιαφερόμενοι θα απασχοληθούν σε εργασίες υλοποίησης του προγράμματος ανάδειξης και συγκεκριμένα σε αποχορτώσεις-αποψιλώσεις, μετακίνηση και τακτοποίηση λίθων, εργασίες διαμορφώσεων στον αρχαιολογικό χώρο, επισκευή και κτίσιμο λιθόκτιστων τοίχων, ανασκαφή, αποχωματώσεις, αρχαιολογικούς καθαρισμούς, πλύσιμο κεραμικής, ταξινόμηση ευρημάτων και λοιπές εργασίες, σύμφωνα με τις υποδείξεις και τις προτεραιότητες που θα επισημαίνουν οι επιστημονικοί υπεύθυνοι του Έργου.

Η έδρα των ειδικευμένων εργατών θα είναι στην Κέα καθ’ όλη τη διάρκεια της απασχόλησής τους. Οι ενδιαφερόμενοι είναι απαραίτητο να έχουν λάβει γνώση των δυσχερών συνθηκών πρόσβασης και κίνησης στον αρχαιολογικό χώρο της Καρθαίας. Ο αρχαιολογικός χώρος δεν είναι προσβάσιμος με αυτοκίνητο. Για να φθάσει κανείς στην Καρθαία πρέπει να ακολουθήσει τον αμαξιτό δρόμο: α) είτε έως τη θέση Σταυρουδάκι και μετά να περπατήσει σε πεζοπορικό μονοπάτι επί 45′, β) είτε έως τη θέση Καλησκιά (απαραίτητη χρήση αυτοκινήτου με κίνηση στους 4 τροχούς) και να περπατήσει επί 20′.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν, καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν περιέλθει στο πρωτόκολλο της Υπηρεσίας έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στο Γραφείο στήριξης του έργου στη διεύθυνση Σπυρίδωνος Τρικούπη 16, Αθήνα, Τ.Κ. 10683 υπ’ όψιν κ. Λ. Κίτσου (τηλ. επικοινωνίας: 2108211237 και 2108847158), από 9:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ., εντός προθεσμίας έντεκα (11) ημερών από 21 /11 /2014 έως 01 /12 /2014.

Δείτε την προκήρυξη

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΡΘΑΙΑ ΚΕΑΣ, ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]