Παραπομπή απόλυσης για τον δασάρχη με τα 1.7 εκ. ευρώ - Aftodioikisi.gr
Δευτέρα
29
Νοέμβριος
Back

Παραπομπή απόλυσης για τον δασάρχη με τα 1.7 εκ. ευρώ

Με το ερώτημα της απόλυσης παραπέμπεται στο υπηρεσιακό συμβούλιο από τον περιφερειάρχη Αττικής Χ. Μανιάτη ο δασάρχης δημήτρης Κόκκας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν καταθέσεις ύψους 1.7 εκατ. ευρώ.

Όπως διαπιστώθηκε, μετά από έλεγχο που διενήργησε το Σώμα Ελεγκτών δημόσιας διοίκησης στην περιουσιακή κατάσταση του υπαλλήλου, ο δημήτρης Κόκκας, ο οποίος υπηρετούσε στον Πόρο και είχε μετατεθεί πρόσφατα στο Αιγάλεω, διατηρούσε το ποσό των 1.7 εκατομμυρίων ευρώ σε 22 τραπεζικούς λογαριασμούς, ενώ δεν είχε δηλώσει τα χρήματα στο «πόθεν έσχες» και δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει την προέλευσή τους.

Στο παρελθόν, ο υπάλληλος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για αποχαρακτηρισμούς δασικών εκτάσεων, αλλά σύμφωνα με την περιφέρεια Αττικής κατά τον σχετικό έλεγχο δεν είχαν προκύψει στοιχεία εις βάρος του. Με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής επεβλήθη στον δ. Κόκκα το μέτρο της αναστολής άσκησης των καθηκόντων του , ενώ με ερώτημά του προς το υπηρεσιακό συμβούλιο ζητεί να τεθεί σε δυνητική αργία ο εν λόγω υπάλληλος.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!