Υποψήφιοι 3Κ: Συγκέντρωση έξω από το ΑΣΕΠ – Ζητούν ημερομηνία για τα οριστικά αποτελέσματα

Έξω από τα κεντρικά γραφεία του ΑΣΕΠ βρίσκονται οι υποψήφιοι της διαδικτυακής ομάδας «ενωμένοι υποψήφιοι 3κ/2018» μαζί με συνδικαλιστές της ΠΟΠ-ΟΤΑ και του Παναττικού Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ» απαιτώντας συνάντηση με την διοίκηση της Ανεξάρτητης Αρχής προκειμένου να ενημερωθούν για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης για τις 8.166 μόνιμες θέσεις προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες Δήμων.

Οι υποψήφιοι δηλώνουν  αποφασισμένοι να μη φύγουν από το ΑΣΕΠ, μέχρι να τους δοθεί επίσημη ημερομηνία για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων και αφήνουν ακόμα ανοιχτό και το ενδεχόμενο της κατάληψης. «Η αγωνία και ο εμπαιγμός προς τους χιλιάδες υποψηφίους πρέπει επιτέλους να σταματήσει», δηλώνουν.

Υπενθυμίζουμε ότι από κοινού ΠΟΠ-ΟΤΑ και το Παναττικό Σωματείο «Ηρακλής» έχουν κηρύξει στάση εργασίας από τις 10.00 το πρωί ως τη λήξη της βάρδιας και συμμετέχουν και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο ΑΣΕΠ ζητώντας την άμεση δημοσιοποίηση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3Κ/2018.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΕΠ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, 3Κ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!