Υγειονομική βόμβα ο Δ. Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας: «Ψεύδεται ο αντιδήμαρχος για τις απολυμάνσεις»

Σε υγειονομική βόμβα έχει μετατραπεί ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, σύμφωνα με την ανακοίνωση-καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων, καθώς εντοπίστηκαν 10 κρούσματα κορωνοϊού σε καθαριότητα και πράσινο μέσα σε μία εβδομάδα.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν ότι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας ψέυδεται για το γεγονός ότι γίνονται απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτίρια καθώς και ότι αρνείται  πεισματικά να κλείσει υπηρεσίες, με αποτέλεσμα αυτή τη διασπορά στους υπηρεσιακούς χώρους.

 Διαβάστε αναλυτικά:

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από  το δελτίο τύπου του Σωματείου που μιλούσε για εγκληματική αμέλεια της Διοίκηση και ήδη σήμερα μετράμε άλλα 6 νέα κρούσματα σε καθαριότητα και πράσινο. Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας δήλωσε ότι το Σωματείο «ψεύδεται  και όχι μόνο» στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο και ότι γίνονται απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτίρια! Ποιος είναι ψεύτης κ. Κουτσάκη; Θέλετε να μας πείτε ότι γίνονται προληπτικά απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτίρια; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, παρόλα τα τεράστια ποσά που έχουν εισπράξει για τη διαχείριση της πανδημίας!

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και συντονιστής covid αρνείται πεισματικά να κλείσει υπηρεσίες, με αποτέλεσμα αυτή τη διασπορά στους υπηρεσιακούς χώρου, αλλά και στις οικογένειες των συναδέλφων. Με 10 κρούσματα σε μια εβδομάδα σε καθαριότητα και πράσινο έχει μετατρέψει το δήμο σε υγειονομική βόμβα. Με γνώμονα την υγεία των συναδέλφων και την κρισιμότητα της κατάστασης καλούμε το Δήμαρχο και τους Επικεφαλής των παρατάξεων να δημιουργηθεί επιτροπή διαχείρισης και αντιμετώπισης κορωνοϊού, τώρα πριν είναι πολύ αργά. Να κλείσει η καθαριότητα και το πράσινο για τουλάχιστον 10 μέρες και να επαναληφθούν μοριακά τεστ σε όλους τους συναδέλφους.

Να επαναλαμβάνεται απολύμανση σε όλα τα κτίρια του δήμου και τα οχήματα  και εβδομαδιαία rapid τεστ σε όλους τους εργαζόμενους.

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΝΕΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!